Portrétní KARIKATURA dle fotky- © Ivan Křemeček – ten nejlepší dárek – super cena – umělecká hodnota. Humorná portrétní karikatura vytvořená dle fotky – ručně malovaný adresný dárek „šitý přímo na míru“ ke svátku, narozeninám, ke svatbě, kamarádovi, spolupracovníkovi, šéfovi, paní učitelce, originální dárek rodinným příslušníkům… Obraz, který máte už stále na očích a máte jistotu, že jiný originál neexistuje. Technické údaje a ceník viz níže pod náhledy.

** PORTRÉTNÍ KARIKATURA**, kterou pro Vás vytvořím se snaží co nejvíce zachovat podobu obličeje, přičemž působí humorně a lze k ní dosadit jakéhokoliv koníčka, či zálibu, příběh, bublinu s hláškou…, anebo prostě portrét na památku.

Originální dárek pro oslavence, novomanžele, rodinné příslušníky, spolupracovníky, kamarády, hasiče, myslivce, rybáře, farmáře, traktoristy, vodáky, pejskaře, cyklisty, turisty, houbaře…(zkrátka pro kohokoliv). Platí, že CO ČLOVĚK – TO ORIGINÁL a zaslouží si naprosto originální dar – vlastní OBRAZ se svojí karikaturou.

TOP originál dárek Za ty léta malování jsem si již vytvořil svoji klientelu a jsem rád, že se zákazníci vrací a že sází na jistotu originálního daru. Pokud se tedy ani Vy nechcete trápit vymýšlením k oslavám nových originálních dárků – bez obav se ozvěte. Zaručuji originalitu a jistotu, že obdarovaného a okolí vždy mile překvapíte!!! S úctou karikaturista Ivan Křemeček info@kremecek.com

KARIKATURA jako KRESBA DÁRKEM

Originální karikatura dle fota + postava: koníček, povolání… – originál kresba ručně malovaná perem, vybarvená akvarelem na kartónu od kreslíře TRNKY-BRNKY © Ivan Křemeček

JAK POSTUPOVAT PŘI OBJEDNÁVCE (vyplňte, prosím, jednotlivé body do e-mailu spolu s dodanými fotografiemi):

e-mail: kremecek@kremecek.com

  • Pošlete KVALITNÍ čelní fotografii (kde jsou vidět dobře oči atd…raději i více!).
  • Připište TÉMA – představu v jakém duchu by měl být obdarovaný namalován, jeho koníčky, povolání…
  • Pokud chcete na obrázek jméno, věnování, číslovku s věkem, uveďte v jakém znění by měl text být…
  • Připojte kontakt (ADRESU kam zásilka poputuje, MOB. TELEFON pro kurýra)
  • DATUM do kdy obrázek potřebujete mít fyzicky u sebe.
  • Formát maluji A3… v případě jiného formátu – uveďte.
  • Maluji barevný obraz – v případě černobílé varianty, popř. odstínu sépie – uveďte.
  • Uveďte způsob PLATBY – preferuji platbu převodem, popř. dobírkou.

=============­========================­========================­========================­============

Obrázek doporučujeme zarámovat a máte naprosto originální a humorně laděný dárek ke svátku, narozeninám, na památku, ke svatbě… Volte klidně i větší rámeček (v supermarketu je velký výběr za dobré ceny), dobře vypadá karikatura s paspartou kolem. (Velký rám = velký dar :) ) Kresba je balena do tvrdého kartonu proti případnému poškození.

Cena karikatury:

Formát obrazu A3 – 950 Kč
Dvě hlavy (karikatury) cena 1 900Kč – formát A3. Každá další hlava v obrázku + 300Kč. Příplatek za doplňky. domácího mazlíčka (pes, kočka, kůň…), plechového miláčka (auto, motocykl, traktor, bicykl…) chalupa, chata… á + 150,– popř. dle náročnosti celkového tématu Poštovné: 200Kč. Celkovou cenu za obraz oznámím ke schválení před započetím práce.

Preferuji platbu převodem.

V případě zájmu maluji i na jiné formáty (pouze oproti vysoce kvalitním podkladům).

Velký formát A2 – cena 1 900Kč + každá další hlava 600 Kč + domácí mazlíček (pes, kočka, kůň…), plechový miláček (auto, motocykl, traktor…) á + 300,– Poštovné: 300Kč.

Termín dodání cca 15 – 30 pracovních dnů.

V případě nutnosti možnost i dříve cca 7 dnů (expresní – přednostní dodání dle domluvy).

EXPRES DODÁNÍ
V případě rychlého zpracování zpracujeme a odešleme obraz v dřívějším termínu- Za expresní dodání si účtujeme cenu + 300Kč – (platba převodem). Do textu napište např.: Poslat expresně do termínu: X. Y. 2023.

Celkovou cenu za obraz oznámím ke schválení před započetím práce.


Možnost též výroby DIGIKARIKATURA – digitální technika – malováno tabletem, zprácováno v grafických programech na PC. Formát dle požadavků zadavatele. Cena: 1 hlava – 1 300,– (základní cena + doplňky, dle náročnosti) 2 hlavy – 2 800,– (základní cena + doplňky, dle náročnosti)

  • příplatek za doplňky . cena dle náročnosti celkového obrazu

Celkovou cenu za obraz oznámím ke schválení před započetím práce. Možnost zaslat elektronicky, anebo vytisknout na formát A3 a zaslat dobírkou – poštovné 200Kč. Výhoda DIGIKARIKATURY je možnost tisku na větší formáty, na trika, mikiny, etikety, keramiku… Více v sekci DIGIKARIKATURA.

OBRAZY můžete objednávat e-mail: kremecek@kremecek.com (mob. tel. 776 202 439).